Over mij

 

 

Na een opleiding in de bloemsierkunst en jarenlang werkzaam te zijn geweest als bloemist, heb ik mijn creativiteit verlegd naar het werken met hout. Net als bloemen is hout een natuurproduct en voor mij een mooie uitdaging om mee te werken. Zo bepaalt het hout mede wat het uiteindelijke eindresultaat wordt. Denk hierbij aan de kleur en tekening van het hout, maar ook aan de eigenheid in de vorm van knoesten, kromming of scheuren. Ik streef ernaar het hout te laten spreken. In de hangers en ringen op de site is dit goed te zien. 

 

Ook blijf ik graag dicht bij de natuur waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Dit zie je onder andere terug in de vogelschalen en de kleuropbouw hiervan (herfsttinten). Ik sta echter open voor suggesties en denk graag mee als je een idee in gedachten hebt.

 

 

U heeft de garantie dat iedere creatie uniek is vanwege het materiaal en omdat het met de hand gemaakt is. Er worden geen 2 exact dezelfde artikelen aangeboden. Sommige creaties heb ik aangevuld met losse artikelen (als idee suggestie) om het als cadeau te geven. Denk hierbij aan de dienbladen aangevuld met theezakjes of wat andere decoratiematerialen.

  

 

Naast het werk dat u op deze site kunt zien, zijn er natuurlijk ook andere kleuren en uitvoeringen mogelijk. Voor vragen of opmerkingen verwijs ik u graag naar het contactformulier.